Användning

Klarade inte av det längre än en vecka utan att jag fick så ont i ryggen att den åkte på igen. Rutinen med att trä på den, fånga upp och fästa remmarna satt verkligen i ryggmärgen. Det kändes som om jag gjort det i hela mitt liv.

Jag kan inte säga att jag saknar det. Verkligen inte! Det bästa är när jag ska gå och lägga mig, och tänker- nu ska jag hopppas i säng, inte- nu ska jag sätta på mig korsetten och hoppas i säng. Detär en lättnad varje dag.

Kommentarer
Postat av: ejmis

Kul att du är tillbaka i blogg-världen =)

2008-05-12 @ 20:24:44
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Inez

joo.. nu har det gått riktigt dåligt med korsetten.. Har haft den kanske 10 timmar dygn, när jag sover.. Vetuvad!? Jag blir av med korsetten i JANUARI :D:D endast 7-8 månader kvar! Men broblemet är ju att jag inte använder den för det är så varmt! Jag har kontakt med en tjej dagligen, men hon blev stelopererad för ett tag sen.. Men du vet de där linnena man får från början, de är rätt tjocka tycker jag, finns de tunnare att få? Måste köpa ny ryggsprit, mamma har typ slängt den :P kram :) Kan du inte adda? [email protected].

2008-05-17 @ 16:28:51
URL: http://qinas.blogg.se/
Postat av: Elin

Skönt att du blivit av med den.

Njut av sommarvärmen till fullo:D:D:D

2008-06-03 @ 08:38:22
Postat av: lotta

Hej tjejen! Kom in på din blogg via en länk när jag sökte på scolios, har själv blivit opererad men hade bostonkorsett i något år innan dess. Det är så fascinerande att läsa det du skriver, för det är något man vänjer sig in i men som ingen som inte haft korsett kan föreställa sig, alla mönster och rutiner. Trots att det idag är 4,5 år sedan jag blev av med min sista korsett så rör jag mig fortfarande snarlikt som om jag skulle ha den på mig, hoppas att allt är bra med dig och att du klarar dig bra med ryggen nu efteråt också. Kramar Lotta

2008-10-06 @ 14:17:29
URL: http://lottacarlsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0